FAQ

Mistä ohjelman voi hankkia?

Voit hankkia ohjelman mobiililaitteillesi Applen AppStoresta ja Android käyttöjärjestelmän Google Play Storesta. Windows ja macOS tietokoneille voit hankkia ohjelman verkkosivultamme https://www.breakpro.fi/lataa.

Työpaikallani on käytössä BREAK PRO Taukoliikuntaohjelma. Miten saan ohjelman mobiiliversion käyttööni?

Android ja iOS: Mobiiliversio on yritysasiakkaillemme maksuton lisäpalvelu. Voit ottaa ohjelman käyttöösi lataamalla sen AppStoresta tai Google Play Storesta hakusanalla ”breakpro” tai ”break pro”. Kirjaudu ohjelmaan työpaikkasi sähköpostiosoitteella ja syötä avoimeen kenttään sähköpostiisi saapunut Aktivointikoodi. Ohjelma on käytettävissäsi niin pitkään kuin työpaikkasi BREAK PRO lisenssi on voimassa.

Miten ohjelma otetaan käyttöön?

Ohjelman käytön alussa on 14 päivän ilmainen ja sitoumukseton koekäyttö. Kirjaudu ohjelmaan sähköpostiosoitteellasi, johon lähetämme ohjelman käyttöönottamisen mahdollistavan aktivointikoodin. Aktivointikoodi syötetään ohjelmaan ohjelman käytön alussa.

Minkä hintainen ohjelma on?

Ilmaisen kokeilujakson jälkeen ohjelman vuosihinta on 19,99 eur sisältäen lakisääteisen arvonlisäveron. Voit asentaa ohjelman viidelle henkilökohtaisessa käytössäsi olevalle laitteelle.

Osto tehdään Applen tai Androidin mobiilissa sovelluskaupassa. Oston jälkeen saat käyttöoikeuden myös Windows ja macOS tietokoneillesi.

Huomaa, että kirjaudut ohjelmaan samalla sähköpostiosoitteella kaikille laitteillasi.

Miten voin lopettaa ohjelman käytön?

Ohjelman tilaus jatkuu yksi vuosi kerrallaan. Voit milloin tahansa peruuttaa seuraavan tilausjakson alkamisen ja sinulla on käyttöoikeus kuluvan tilausjakson loppuun asti. Tilaus uusitaan automaattisesti, ellei sitä peruuteta vähintään 24 tuntia ennen kuluvan tilausjakson päättymistä.

Uuden tilausjakson peruutuksen voit tehdä mobiililaitteesi Asetuksista kohdasta Tilaukset. Samalla peruuntuu käyttöoikeutesi kaikilla käytössä olleilla laitteillasi.

Matkapuhelimeni on Windows Phone. Onko BREAK PRO ladattavissa siihen?

Windows Phoneen ohjelma ei ole ladattavissa. Ohjelma toimii älypuhelimilla ja tableteilla, joissa on Android tai iOS – käyttöjärjestelmä. Minimivaatimuksina ovat Android versio 5.0 ja iOS versio 7.0.

Ohjelma toimii myös Windows käyttöjärjestelmissä Win 7, 8.1. ja 10

Yritin ottaa ohjelman käyttöön mutta aktivointikoodia ei ole tullut sähköpostiin. Miksi?

Tarkista että kirjoitit sähköpostiosoitteesi oikein. Tarvittaessa paina ”Takaisin” ja syötä sähköpostiosoitteesi uudelleen.

Tarkista roskapostilaatikkosi ja siirrä viesti Saapuneet kansioon.

Lisää tarvittaessa ”info@breakpro.fi” osoite Sallittuihin lähettäjiin. Ole tarvittaessa yhteydessä meihin info@breakpro.fi. Autamme sinua mielellämme.

BREAK PRO ei muistuta taukoliikunnasta. Miten toimin?

Android ja iOS: Ohjelman asennuksen yhteydessä laite kysyy, ”Sallitko että BREAK PRO lähettää sinulle ilmoituksia”, valitse ”Salli”, jolloin ohjelma muistuttaa Taukoliikunnasta. Ilmoitusten hallinnan löydät laitteen Asetuksista ja sitä voit muuttaa halutessasi myöhemmin. Valintasi jälkeen uudelleenkäynnistä laitteesi.

Android ja iOS: Jos jätät muistutukset väliin 64 kertaa etkä sinä aikana käynnistä yhtään Taukoliikuntaa, ohjelma ei enää muistuta Taukoliikunnasta ennen kuin klikkaat kerran puhelimessa olevaa E –appi – ikonia. Sen jälkeen muistutukset aktivoituvat jälleen.

Android, iOS, Windows ja macOS: Jos olet valinnut Asetukset sivulta ”Ajastus pois” valinnan päälle, niin ajastukset eivät toimi. Klikkaa näytön E -ikonia – ja aktivoi ajastukset uudelleen päälle Asetukset sivulla.

Windows: Ohjelman muistutusikkuna ei aina pääse päällimmäiseksi, jos sinulla on monia ohjelmia auki samaan aikaan. Muistutuksen huomaamista auttaa, jos laitat Break Pron ohjelmaikkunan koon ”koko ruudun/full screen” tilaan, jolloin huomaat sen paremmin. Muistutuksen aktivoituessa, alalaidan puhekupla vilkkuu viisi kertaa yhden minuutin välein ja alalaidan E -ikoni vilkkuu aktiivisena.

Kuinka usein istuma- ja päätetyöntekijän tulisi tehdä taukoliikuntaa?

Nykysuositus on tehdä useita lyhyitä taukoliikuntoja useita kertoja päivässä. Staattisessa työskentelyssä aineenvaihdunta ja verenkierto heikkenevät. Staattisen työasennon haittavaikutukset näkyvät kehossamme jo 20 min jälkeen. Suositus on tauottaa paikallaanoloa tekemällä lyhyt verenkiertoa ja aineenvaihduntaa lisäävä taukoliikunta 30 min välein. Tämä lisää verenkiertoa myös aivoissa ja parantaa virettä ja työtehoa. Huomaa kuitenkin, että myös 45-90 min välein tapahtuvasta taukoliikunnasta on huomattavaa apua terveydelle verrattuna siihen, ettei taukoliiku lainkaan.

Miten suljen BREAK PRO ohjelman videon katsomisen jälkeen?

Android ja iOS: BREAK PRO suljetaan laitteen vakiopainikkeiden avulla. Esim. iOS järjestelmässä ”Koti” napilla siirrytään suoraan toiseen ohjelmaan, jolloin ohjelma jää taustalle mutta taukoliikuntamuistutukset toimivat. Kun ohjelmaa ei suljeta niin aukeaa seuraavalla kerralla nopeammin. Jos haluat iOS järjestelmässä kokonaan sulkea ohjelman kaksoisklikkaa ensin Koti-painiketta. Pyyhkäise sitten oikealle tai vasemmalle ja etsi BREAK PRO appi. Sulje appi pyyhkäisemällä sen esikatselukuvaa ylöspäin.

Windows: Ohjelma suljetaan oikean ylälaidan ruksista. 

Kuinka kauan videoiden lataaminen kestää?

Videoiden lataus riippuu verkon nopeudesta. Nopeassa verkossa ne latautuvat parissa sekunnissa. Videot latautuvat laitteellesi vain ensimmäisellä katselukerralla. Sen jälkeen viivettä ei enää ole ja videot käynnistyvät laitteellasi viiveettä.

Otamme mielellään vastaan lisää palautetta ohjelmasta ja vastaamme lisäkysymyksiin osoitteessa info@breakpro.fi.

Otamme mielellään vastaan lisää palautetta ohjelmasta ja vastaamme lisäkysymyksiin osoitteessa info@breakpro.fi.

fi
en_US fi